Prepiši črtno kodo na izdelku in pridobi koristne informacije o njegovi sestavi.

Da ti ne bo treba preveč razmišljati, smo zate pripravili tri okusne in hranljive ideje za kosilo, malico ali večerjo s prijatelji. Ko boš to pripravil jih boš zagotovo navdušil! Pa še enostavno je!

Ker vemo, da besede včasih ne povedo dovolj smo tokrat zate pripravili tri kratke video delavnice z recepti. Pripraviš lahko piščančja stegna s paradižnikom in feta sirom ter pire krompirjem, enolončnico z lečo in špinačo ali testeninsko solato s pečeno zelenjavo. Tri okusne, malo drugačne recepte, ki bodo prijali poleti in pozimi.

Kdo kuha zate?

Z navodili in nasveti je recepte podkrepil mladi kuhar Tin Hadžić Žorž, ki ga kuhanje navdušuje že od rosnih devetih let.

Pred nekaj leti pa je z odliko zaključil še Srednjo šolo za gostinstvo in turizem v Ljubljani. Zate ima pripravljeno pravo zakladnico enostavnih nasvetov za enostavnejšo in okusnejšo pripravo jedi, ki jih lahko preneseš tudi na druge vsakodnevne recepte. Poglej si videje in se loti kuhe, ne bo ti žal!

Video recept za piščančja stegna s paradižnikom in feta sirom ter pire krompirjem

Naučil se boš kako pravilno speči piščančja stegna, da bodo ostala slastno hrustljava in kako pripraviti najokusnejši pire krompir. Za prijetno popestritev pa bo poskrbel dodatek feta sira.

Video recept za enolončnico z lečo in špinačo

Vsaj 2-krat na teden naj bo »brezmesni dan«, a vseeno moraš poskrbeti za drug beljakovinski vir na tvojem krožniku. Privoščiš si lahko to okusno lečino enolončnico, pripraviš jo lahko vnaprej ali jo ješ še naslednji dan.

Video recept za testeninsko solato s pečeno zelenjavo

Ideja za hitro pripravljeno malico je vedno dobrodošla! Ker je ta testeninska solata še boljša hladna bo odlična za malico s seboj kadar med predavanji nimaš časa za drug topel obrok.