Sestavine: | |
1 rezina | tofu-ja |
2 manjša | krompirja |
0,5 kg | sveže špinače |
sol, poper | |
Navodila za pripravo: | |
1 KORAK | Krompir olupimo in skuhamo v slani vodi. |
2 KORAK | Svežo špinačo podušimo, dodamo začimbe. Če uporabljamo zamrznjeno jo odtalimo in podušimo. |
3 KORAK | Tofu popečemo s sojino omako. |
Ne pozabimo na pijačo in dober tek! |
Prehranski profil na 100 g obroka: | Na porcijo (za eno osebo) | Na celoten obrok | ||
Energijska vrednost | 90,7 kcal | 670,58 kcal | 670,58 kcal | |
maščobe | 3,4 g | 24,84 g | 24,84 g | |
nasičene maščobne kisline | 0,5 g | 3,86 g | 3,86 g | |
sladkor | 0,7 g | 5,3 g | 5,3 g | |
sol | 0,8 g | 5,6 g | 5,6 g | |
vlaknine | 2,8 g | 20,59 g | 20,59 g | |
beljakovine | 5,6 g | 41,38 g | 41,38 g | |
ogljikovi hidrati | 9,5 g | 69,91 g | 69,91 g |