Prepiši črtno kodo na izdelku in pridobi koristne informacije o njegovi sestavi.

Glavni obrok

Pečen tofu s krompirjem in špinačo

Sestavine: 
1 rezina     tofu-ja
2 manjša     krompirja
0,5 kg     sveže špinače
     sol, poper
    
 Navodila za pripravo: 
 1 KORAK    Krompir olupimo in skuhamo v slani vodi.
2 KORAK    Svežo špinačo    podušimo, dodamo začimbe. Če uporabljamo zamrznjeno jo odtalimo in podušimo.
3 KORAK    Tofu popečemo s sojino omako.
     Ne pozabimo na pijačo in dober tek!

 

    Prehranski profil na 100 g obroka: Na porcijo (za eno osebo) Na celoten  obrok
  Energijska vrednost 90,7 kcal 670,58 kcal 670,58 kcal
rumena maščobe 3,4 g 24,84 g 24,84 g
zelena1 nasičene maščobne kisline 0,5 g 3,86 g 3,86 g
zelena1 sladkor 0,7 g 5,3 g 5,3 g
rumena sol 0,8 g 5,6 g 5,6 g
  vlaknine 2,8 g 20,59 g 20,59 g
  beljakovine 5,6 g 41,38 g 41,38 g
  ogljikovi hidrati 9,5 g 69,91 g 69,91 g