Sestavine: | |
1 | bučka |
2 | korenčka |
1 | rdeča paprika |
1 | mala pločevinka čičerike (cca 120 g) |
2 | mali pločevinki tune (2x52 g) |
2 | žlici olja |
začimbe za kari, čili, sol, poper | |
Navodila za pripravo: | |
1 KORAK | Zelenjavo narežemo na koščke. |
2 KORAK | Čičeriko odcedimo in speremo. |
3 KORAK | Na olju prepražimo zelenjavo, tako da še vedno ostane čvrsta. |
4 KORAK | Dodamo čičeriko in pregrejemo, začinimo po okusu. |
5 KORAK | Na koncu dodamo odcejeno tuno. |
Ne pozabite na pijačo (vodo) in dober tek! |
Prehranski profil na 100 g obroka: | |
291 | kcal |
maščobe: 8,6 g | |
nasičene maščobne kisline: 4,2 g | |
sladkor: 10,5 g | |
sol: 0,2 g | |
vlaknine: 7,7 g | |
beljakovine: 8,9 g | |
ogljikovi hidrati: 20,2 g |