Prepiši črtno kodo na izdelku in pridobi koristne informacije o njegovi sestavi.

Zajtrk

Izpitni brunch

Sestavine: 
1   jajce
1   manjša bučka
300g      sveže solate (radič)
2 žlici   olja
    sol
    poper po želji
 1 kos   polnozrnatega kruha
   
 Navodila za pripravo: 
 1 KORAK   Bučko operemo in narežemo po dolgem, na hitro popečemo, da se zmehča, posolimo in po želji   začinimo.
2 KORAK   Na malo olja popečemo jajce na oko, posolimo in po okusu začinimo (poper/ mediteransko).
3 KORAK   K pečenemu jajcu in bučkam dodamo malo sveže solate ali radiča.
4 KORAK   Poleg si privoščimo kos polnozrnatega kruha.
    Ne pozabimo na pijačo in dober tek!

 

Prehranski profil na 100 g obroka:      Obrok (za eno osebo)
65  kcal   395 kcal
rumena maščobe: 3,6 g   21,5 g
zelena1 nasičene maščobne kisline: 0,7 g   4,41 g
zelena1 sladkor:  1,9 g   11,54 g
zelena1 sol: 0,2 g   0,9 g
rdeca1 vlaknine: 2,0 g   11,91 g
  beljakovine: 3,1 g   18,3 g
  ogljikovi hidrati: 5,3 g   32,08 g