| Sestavine: | |
| 75 g | polnozrnatega kruha (3 rezine rženega toasta) |
| 100 g | skute |
| 150 g | paradižnika |
| šopek | drobnjaka |
| sol | |
| poper | |
| rdeča paprika | |
| Navodila za pripravo: | |
| 1 KORAK | Kruh popečemo. |
| 2 KORAK | Skuto zmečkamo z vilicami. |
| 3 KORAK | Vmešamo nasekljan drobnjak, ter začinimo s soljo, poprom in rdečo papriko. |
| 4 KORAK | Kruh obložimo s skutnim namazom in obložimo z narezanim paradižnikom. |
| Ne pozabimo na pijačo in dober tek! | |
| Prehranski profil na 100 g obroka: | |
| 103 | kcal |
| maščobe: 3,6 g | |
| nasičene maščobne kisline: 2,1 g | |
| sladkor: 3,3 g | |
| sol: 0,4 g | |
| vlaknine: 2,0 g | |
| beljakovine: 5,6 g | |
| ogljikovi hidrati: 11,9 g | |



