Sestavine: | |
100 g | polnozrnatih testenin |
1 | por |
0,5 | brokolija |
pest | čičerike (kuhana, v kozarcu) |
pest | koruze (kuhana, v kozarcu) |
paradižnik (svež/mezga) | |
100 g | stročjega fižola |
3 žlice | olja |
ščep | soli |
Navodila za pripravo: | |
1 KORAK | Prepražimo por, dodamo paradižnik, brokoli in stročji fižol, dušimo in skuhamo. |
2 KORAK | Solimo in dodamo proti koncu še čičeriko in koruzo. |
3 KORAK | Omako zmešamo s kuhanimi testeninami in postrežemo. |
Ne pozabimo na pijačo in dober tek! |
Prehranski profil na 100 g obroka: | Na celoten obrok | ||
Energijska vrednost | 76 kcal | 629 kcal | |
maščobe | 1,3 g | 11,1 g | |
nasičene maščobne kisline | 0,2 g | 1,9 g | |
sladkor | 2,0 g | 16,8 g | |
sol | 0,1 g | 1,1 g | |
prehranska vlaknina | 2,5 g | 21,0 g | |
beljakovine | 3,3 g | 27,7 g | |
ogljikovi hidrati | 12,5 g | 103,4 g |