Sestavine: | |
75 g | polnozrnatega kruha (3 rezine rženega toasta) |
100 g | skute |
150 g | paradižnika |
šopek | drobnjaka |
sol | |
poper | |
rdeča paprika | |
Navodila za pripravo: | |
1 KORAK | Kruh popečemo. |
2 KORAK | Skuto zmečkamo z vilicami. |
3 KORAK | Vmešamo nasekljan drobnjak, ter začinimo s soljo, poprom in rdečo papriko. |
4 KORAK | Kruh obložimo s skutnim namazom in obložimo z narezanim paradižnikom. |
Ne pozabimo na pijačo in dober tek! |
Prehranski profil na 100 g obroka: | |
103 | kcal |
maščobe: 3,6 g | |
nasičene maščobne kisline: 2,1 g | |
sladkor: 3,3 g | |
sol: 0,4 g | |
vlaknine: 2,0 g | |
beljakovine: 5,6 g | |
ogljikovi hidrati: 11,9 g |