Prepiši črtno kodo na izdelku in pridobi koristne informacije o njegovi sestavi.

Zajtrk

Mlečni zdrob s skuto

Sestavine: 
   pšenični zdrob
   mleko
   skuta
opcijsko    sadje - npr.: banana, kokos
opcijsko    oreščki - npr.: mandelji, lešniki in chia semena
    
 Navodila za pripravo: 
1 KORAK   Zdrob najprej skuhamo v mleku, pazimo, da je bolj redek, nato počakamo da se ohladi.
2 KORAK   V ohlajeni zdrob dodamo skuto, premešamo, nato dodamo še sadje in oreščke po želji.
  S tem zajtrkom dobimo vse potrebno za začetek dne, od ogljikovih hidratov do zdravih maščob ter beljakovin, z dodanim sadjem pa tudi vitamine in minerale.

 

Prehranski profil na 100 g obroka:
291 kcal
rumena maščobe: 8,6 g
rumena nasičene maščobne kisline: 4,2 g
rumena sladkor:  10,5 g
zelena1 sol: 0,2 g
  vlaknine: 7,7 g
  beljakovine: 8,9 g
  ogljikovi hidrati: 20,2 g