Prepiši črtno kodo na izdelku in pridobi koristne informacije o njegovi sestavi.

Pod okriljem Zveze potrošnikov Slovenije in Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija poteka natečaj za mlade med 15 in 30 letom starosti.

Kako lahko sodelujete?
Fotografirajte svojo večerjo ali ustvarite videoposnetek, kako jo pripravljate, in ga posredujte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Priložite tudi recept! Vsi izdelki morajo biti obvezno oddani v digitalni obliki.

 

Do kdaj imam čas?
Zadnji rok za prijavo je 17. maj 2018.

 

Kako bodo prispevki ocenjeni?
Vse prispele fotografije in videoposnetki bodo ocenjeni glede na kreativnost, vizualni izgled in seveda, kako zdrav je obrok.

 

Kakšne so nagrade?
1. nagrada: Zvezdar: Večerja pri mojstrih okusov (Darilni bon za večerjo v dvoje v eni od več kot 50 restavracij po vsej Sloveniji)
2. nagrada: Kuharska knjiga Zdravo, Tereza!
3. do 10. nagrada: manjše materialne nagrade

 

Misliš, da bi pred sodelovanjem rabil še nekaj informacij o zdravi prehrani, sestavinah in receptih? Poišči nas na Instagram profilu ali preveri na VešKajJeš.

 

Natečaj "Večerja po moje" je del projekta "Študent – veš, kaj ješ", ki ga financira Ministrstvo za zdravje, izvaja pa Zveza potrošnikov Slovenije v sodelovanju z Mladinsko zvezo Brez izgovora Slovenija.